Over ons

Over D&M Vacuümsystemen

D&M bouwt en onderhoudt complexe vacuümsystemen. Deze systemen worden gebruikt in hoogwaardige industrie, denk aan semiconductors, lichttechnologie, ruimtevaart, zonnecellen en medische apparatuur. D&M speelt al 30 jaar een toonaangevende rol in de internationale vacuümindustrie. We zijn sterk in de samenwerking tussen de domeinen fysica, mechanica, elektronica, software en vacuümtechniek. Onderscheidend is het gegeven dat D&M vacuümsystemen turnkey oplevert. Van ontwerp tot installatie en onderhoud: alles in eigen beheer.

Neem contact op
image image image image image

Historie

D&M is ontstaan uit Philips Lighting en ging in 1992 van start. We zijn een familiebedrijf en dat merk je ook op de vloer. De sfeer is informeel, je stapt makkelijk bij elkaar naar binnen en we helpen elkaar vooruit. Met inmiddels 50 collega’s vormen we een hecht team dat stevig aan de weg timmert. D&M groeit en het einde is nog lang niet in zicht. Groei jij met ons mee?

Bekijk alle vacatures
image image image image image

‘Loyaal, sociaal en speciaal’

‘Hoe ik D&M zou typeren? Loyaal, sociaal en speciaal. Dat zijn voor mij de woorden die bij D&M passen. Met fijne collega’s maken we mooie producten in een goede werksfeer.’

Nol Vosters, plantmanager

Onze kernwaarden:

Wie D&M écht wil leren kennen moet weten waar we voor staan en wat onze drijfveren zijn. Onze kernwaarden laten dat goed zien. De volgende kernwaarden passen naadloos bij D&M.

image

Enthousiast

Hoe complexer het vacuümprobleem, hoe groter het enthousiasme van onze mensen. Bij D&M krijg je namelijk veel ruimte om initiatief te nemen en oplossingen te bedenken. Onze mensen werken intensief samen en dat stimuleert enorm. Nee zeggen is er niet bij, we zijn echte optimisten. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor onze klanten, net zo lang tot we tevreden zijn. En als dat eenmaal gelukt is, zijn we nóg enthousiaster.

image

Creatief

In complexe systemen bestaan er geen makkelijke oplossingen. Alles wordt op maat gemaakt en ieder detail is deel van het geheel. Verandert er iets in klantwensen of technische mogelijkheden, dan heeft dat altijd gevolgen. Daarom krijgen onze mensen de ruimte om zelf met ideeën te komen en oplossingen te verzinnen. Creatief denken is de brandstof voor innovatie.

image

Praktisch

Onze processen zijn weliswaar complex, maar we houden altijd oog voor de praktijk. We doorzien snel of een idee al dan niet uitvoerbaar is. Ook in onze communicatie zijn we concreet en to the point. Daardoor weten onze klanten waar ze aan toe zijn en zorgen we voor heldere verwachtingen.

image

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!