Waarom werken bij D&M?

Wat maakt werken bij D&M bijzonder?

Van buiten oogt D&M wellicht als een gewoon bedrijf, maar binnen de bedrijfsmuren is het woord ‘standaard’ niet van toepassing. Lees hier welke punten kenmerkend zijn voor D&M.

Bekijk alle vacatures
image image image image image

Gezonde werkomgeving

De sfeer is goed, het team hecht en het verloop laag. Er is altijd vers fruit en je kunt met korting een fitnessabonnement afsluiten. Daarnaast zijn er een paar keer per jaar sociale activiteiten die de teamspirit versterken. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Zo zorgen we voor een gezonde werkomgeving.

Aansprekende projecten

Onze klanten zijn topspelers in hun markt. Het zijn bekende merken en gevestigde namen die vaak wereldwijd actief zijn. Daardoor werk je steeds weer aan bijzondere projecten. Dat is zowel uitdagend als afwisselend.

Trots op onze realisaties

Enthousiasme is niet voor niets een van onze kernwaarden. We werken met bevlogenheid aan bijzondere projecten. En wie met passie werkt, wordt onvermijdelijk trots op wat gerealiseerd wordt.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

We willen onze klanten zo goed mogelijk bedienen met maatwerkoplossingen. Daarvoor is het nodig dat onze mensen de creatieve vrijheid hebben om met eigen ideeën te komen. Bij D&M krijg je zowel vrijheid als verantwoordelijkheid.

Persoonlijke ontwikkeling

We hebben niet alleen impact op toekomstige technologie, maar ook op de toekomst van onze mensen. We bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen met specialistische trainingen.

‘Je krijgt de mogelijkheid om je eigen ambitie na te streven’

‘Ik zorg voor de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Daarnaast ondersteun ik de gehele organisatie, binnendienst, secretariële en financiële zaken. D&M is een interessant familiebedrijf met een open cultuur. Creativiteit gaat er samen met de vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen.’

Nellie van de Voort, HR manager / Office Manager

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!